Salesoptimizer DK

Finder automatisk dine bedste emner

Salesoptimizer

30 % bedre målgrupper

Med Salesoptimizer udvælges emnerne langt mere præcist end ved traditionelle søgninger.

Der vises støtteoplysninger med aktuelle kunde-fordelingstal, og dine bedste emner bliver fundet og prioriteret automatisk.

Salesoptimizer giver større salg til mindre omkostninger.

Gratis demo af Salesoptimizer

Salesoptimizer er en komplet online-løsning med ajourførte erhvervsdata fra Bisnode Market og et automatiseret søge- og analyseprogram fra MarketSoft. Salesoptimizer indeholder 900.000 danske virksomheder og off. institutioner, og du kan lave firmaopslag, downloade årsregnskaber og ikke mindst lynhurtigt finde dine bedste emner på baggrund af detaljerede kunde- og markedsanalyser. Hele processen er kogt ned til 1 tryk på "Autopiloten". Slut med at bruge penge, tid og ressourcer på overflødige og uinteressante emner. Velkommen til bedre overblik, præcise målgrupper og prioriterede emner.

Salesoptimizer blev lanceret december 2010, og responsen har været overvældende. F.eks. udtaler :

Torben Pedersen, Markedschef KIS A/S

"Endelig en god løsning på et logisk problem. Vi har hidtil brugt mange penge og meget energi på at analysere os frem til de bedste kundesegmenter, men med Salesoptimizer bliver det hele meget mere enkelt og dermed billigere. Generelt har vores arbejde med at optimere markedsføringen, salgsarbejdet og ikke mindst sælgernes tid mod de bedste kundeemner reduceret vores salgsomkostninger og øget vores lukkerater, så der samlet set er en markant bedre bundlinie i markedsbearbejdningen."

Bioneer A/S

”Softinform producerede en god markedsanalyse, og selvom vi i Bioneer arbejder med en ret snæver målgruppe, gav Salesoptimizer os en god liste inklusive nogle emner, vi ikke har været opmærksomme på før, så vi føler, vi har fået value for money. Hurtigt og nemt.”