Salesoptimizer DK

Genvejen til større salg


Genvejen til større salg og mindre omk.

Nyheder fra MarketSoft maj 2012

Dansk verdensnyhed
Salesoptimizer er intet mindre end en dansk verdensnyhed til målrettet salg og markedsføring.

Salesoptimizer er 100% dansk og ledelsen har mere end 30 års erfaring fra oplysningsbranchen.
 

Tilmeld gratis nyhedsmail

Salesoptimizer er blevet endnu bedre

Salesoptimizer er genvejen til større salg. En komplet erhvervsdatabase fra Bisnode Market og helt unik søge og analysesoftware fra MarketSoft. Få lynhurtigt overblik over kunderne, markedet og alle jeres bedste emner. Det er kernen i Salesoptimizer.

Salesoptimizer er en "levende løsning", der hele tiden videreudvikles og forbedres. Årets første måneder har ikke været nogen undtagelse, og der er kommet rigtig mange nyheder til bl.a. :

* Spændende ABC analyser
* Lynhurtige og flotte rapporter
* Gratis download af årsregnskaber
* Større brugervenlighed og forenkling
 

Spændende ABC analyser
ABC-analyse
Salesoptimizer er et enestående værktøj til lynhurtige analyser af dine kunder og marked. Seneste skud på stammen er de spændende ABC analyser, hvor du kan sammenligne 3 forskellig kundegrupper, og se deres fordelingstal på 16 forskellige parametre som branche, ansatte, alder, økonomi, geografi m.m. Hvis du laver en total ABC analyse, og udskriver den i præsentabelt PDF eller Word-format, tager hele arbejdsgangen kun 1 minut. Fuldstændig unikt.
Lynhurtige og flotte rapporter
Overblik-DK
Salesoptimizer har fået indbygget en lynhurtig rapportgenerator, så du med 1 klik kan få udskrevet en

* Total kundeanalyse
* Total ABC analyse
* Total markedsanalyse
 
Du kan udskrive totalanalyserne i PDF og Word-format, og de er med pæn forside, indholdsfortegnelse, sideskift, nummerering m.m.. Slutresultatet er en professionel rapport, som du kan bruge på jeres næste salgs, direktions- eller bestyrelsesmøde.
Gratis download af årsregnskaber
Calculator
Når du har abonnement på Salesoptimizer, kan du downloade op til 500 gratis årsregnskaber om året.

Processen er enkel og hurtig. Find det ønskede firma, og tryk på knappen download årsregnskab. Så får du en tro kopi af virksomhedens årsregskab indsendt til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
Større brugervenlighed
dartskive
Salesoptimizer er simplificeret med nye faner og knapper. Funktionaliteten er bevaret, og tilmed udvidet, men brugervenligheden er blevet større.

Forandringen er faktisk så stor, at vi nu kalder det for Salesoptimizer version 4. Velkommen til en lettere hverdag og bedre salgsresultater.

Salesoptimizer udvidet med alm. søgning - okt. 2011


Nu kan du også lave alm. søgninger i Salesoptimizer. Dvs. søgninger hvor du ikke har importeret en kundefil først. Gå blot direkte til fanen ”Markedsudvælgelse” og indtast dine søgekriterier.
Funktionen nyttig, hvis du f.eks. hurtigt ønsker at finde:
(1) Alle firmaer på Fyn med mere end 10 ansatte
(2) Alle tandlæger i Roskilde ... osv.

Fri udskrift af uprioriterede emner
En af de helt store og unikke fordele med Salesoptimizer er at du kan få prioriteret dine emner ift. hitraten på lignende kunder. Men hvis du i nogle situationer ikke har brug for denne emneprioritering, og blot har brug for at lave alm. søgning som ovenfor , så er der nu fri udskrift af de uprioriterede emner, hvis du har en af Salesoptimizer-versionerne Marketing eller Unlimited.
 


Undgå yderligere debitortab og få en "ren" kundedatabase - aug. 2011
Erfaringen viser at kundedatabasen typisk er forurenet med 5-10%. Med Salesoptimizer kan du lynhurtigt kontrollere om nogle af dine eksisterende kunder er blevet inaktive, og f.eks. lukket, tvangsopløst eller gået konkurs. Du kan løbende lave en kundekontrol, og hermed reducere din risiko for yderligere debitortab.