Salesoptimizer DK

Finder automatisk dine bedste emner

Emneprioritering

30 % bedre målgrupper
Med Salesoptimizer udvælges emnerne langt mere præcist end ved traditionelle søgninger.

Der vises støtteoplysninger med aktuelle kunde-fordelingstal, og dine bedste emner bliver fundet og prioriteret automatisk.

Salesoptimizer giver større salg til mindre omkostninger.

 

Salesoptimizer er en verdensnyhed, når det kommer til emneprioritering. For selvom du måske kommer frem til at din målgruppe består af 14.000 virksomheder, så er det meget ressourcebesparende og vigtigt at vide, hvem der f.eks. er de 1.000 bedste emner ... og hertil bruges Salesoptimizer´s emneprioritering.

Der er tale om en lynhurtig analysemotor og talknuser, der på ingen tid kigger på alle dine emner og lægger dem i prioriteret rækkefølge. Resultatet præsenteres som eksemplet nedenfor:

Du kan se alle dine bedste emner på en oversigtsliste:

... og du kan naturligvis udskrive dem på papir eller til en Excel-fil.

Torben Pedersen, Markedschef KIS A/S

"Endelig en god løsning på et logisk problem. Vi har hidtil brugt mange penge og meget energi på at analysere os frem til de bedste kundesegmenter, men med Salesoptimizer bliver det hele meget mere enkelt og dermed billigere. Generelt har vores arbejde med at optimere markedsføringen, salgsarbejdet og ikke mindst sælgernes tid mod de bedste kundeemner reduceret vores salgsomkostninger og øget vores lukkerater, så der samlet set er en markant bedre bundlinie i markedsbearbejdningen."